Artykuły sponsorowane
Bieżące wydarzenia
Polecamy artykuły

Samodzielnie budujemy ścieżki w ogrodzie
Ścieżki ogrodowe – jeden z najważniejszych elementó... » ...więcej
Estetyczny i bezpieczny basen i jego ogrodzenie – zasady projektowania
Marzenia o przydo... » ...więcej
Jak pielęgnować taras z drewna egzotycznego
Egzotyczne tarasy drewniane podkreślają piękno naszych do... » ...więcejJesień w ogrodzie – sprzątanie opadłych liści
Miłośnicy owoców mogę cieszyć się smakiem świeżo zerwanyc... » ...więcej
Praca w ogrodzie na wiosnę – jak uniknąć bóli „w kościach” po jej wykonaniu
Coraz wyższe temperatury powodują, że chętniej wychodzimy na zewnątrz – również do grodu. Aby ogród wyglądał atrakcyjnie, po intensywnej zimie czeka nas dużo zadań do wykonania. Do prac w ogrodzie trzeba przyzwyczajać się powoli, ponieważ w przeciwnym razie nasze plecy i stawy mogą dać się we znaki. Co więc należy zrobić, aby uniknąć bolesnych poranków po całodniowe... » ...więcej.jpg)
Wybieramy ogrodzenie panelowe – markowe czy zwykłe?
Przy ogromie wydatków związanych z budową domu, zastanawi... » ...więcejOgród wodny przed zimą
Właściciele oczek wodnych i stawów powinni przygotować swoje ogrody wodne na nadchodzącą zimę. Ni... » ...więcej.jpg)
Lekkie, wydajne i bezpieczne pilarki Husqvarna
Dwie najlżejsze pilarki firmy Husqvarna – 240e oraz... » ...więcejPolecamy porady

Kiedy kosić trawnik
Świeżo założony trawnik można kosić, kiedy wysokość trawy wynosi ok.10 cm dla trawników sportowyc... » ...więcej
Sposoby na kreta
Trzeba zacząć od tego, że krety w Polsce są pod ochroną. Niszczenie kretowisk nie jest sposobem n... » ...więcejJak pobudzić roślinę do tworzenia nowych rozgałęzień
Usuwając zbędne pędy boczne rośliny, można ją pobudzić do... » ...więcej
Co to jest mikoryza?
Z ogrodu Pani Ewy Fot. Maciek To współżycie dwóch gatunków organizmów - grzybów o... » ...więcej
Co to jest płodozmian
Fot. stock.xchng® Płodozmianem nazywamy cykliczne zmiany, uprawianych roślin z tych... » ...więcej
Konserwacja mebli ogrodowych.
Sposób konserwacji zależny jest od materiału z jakiego meble są wykonane. Drewniane, l... » ...więcej
Moje roślinki
Rozpoczęty przez Katarzyna, lip 23 2007 12:26
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 23 lipiec 2007 - 12:26
Pochwalcie się swoimi okazami
www.aksolotl.com.pl
Napisano 07 sierpień 2007 - 10:16
Udało mi się zdobyc mirt
tak długo go szukałam
Załączone pliki
www.aksolotl.com.pl
Napisano 08 sierpień 2007 - 05:45
Ale dziś chcę się pochwalić czymś innym. Po dwóch latach od posadzenia szczepki zakwitł mi ... no właśnie nie znam nazwy tego sukulenta. Ale jest ciekawy, prawda?
sukulent.jpg 96,54 KB
11 Ilość pobrań
Napisano 08 sierpień 2007 - 08:15
Mam podobne tylko inna odmiana grubsze i kwiatki mają inny kolor
zdjęcie w pierwszym poście pierwsze z prawej
Jak zakwitnie wstawię zdjęcie
Jak zakwitnie wstawię zdjęcie
www.aksolotl.com.pl
Napisano 02 sierpień 2010 - 09:39
Ładne roślinki ale z tego co widzę, ta ostatnia z pierwszego postu troszkę chora?
Napisano 09 styczeń 2012 - 03:50
Dużo roślin w domu jest niezdrowe zwłaszcza w nocy. Rośliny wtedy produkują CO2.