Wyhodowałam z nasionka w doniczce cesarskie drzewko szczescia (pulmonia?), teraz ma juz około pół metra, olbrzymie liscie, od dołu łodyga zaczęła drewnieć. Czy moge juz ja wysadzic do gruntu, jak zabezpieczyc ja na zime
Funia
Artykuły sponsorowane
Bieżące wydarzenia
Polecamy artykuły

Pielęgnacja ogrodu w lutym
W lutym w zależności od pogody, można rozpocząć już prace pielęgnacyjne w ogrodzie. Gdy tylko war... » ...więcejJak ogrodzić posesję lub ogród?
Wykonanie ogrodzenia może być zdecydowanie łatwiejsze, ko... » ...więcej
Tarasowe freski z płytami Exclusive Melanż Botticelli
Powierzchnia przydomowego tarasu najczęściej łączy spokoj... » ...więcej
Tulipany - kwiaty, które krótko kwitną, ale długo mogą zdobić ogród - jak tego dokonać?
To jedne z najbar... » ...więcej
Zadbaj o swój trawnik
Koniec zimy to dobry czas aby rozpocząć pielęgnację ogrodu. Szczególnie trawniki, które długo prz... » ...więcejMagnolie – ozdoba małych i dużych ogrodów
Są to krzewy i drzewa, które w warunkach naturalnych wyst... » ...więcejWygodne podlewanie ogrodu - mobilny wąż w rolce
Każdy kto chce uprawiać własny ogródek, a nie tylko hodow... » ...więcej
Pielęgnacja ogrodu – technika zastępuje ogrodnika
Wpływ nowoczesnych technologii na ogrodnictwo, prowadzi d... » ...więcejPolecamy porady

Jak podlewać storczyki
Storczyki źle znoszą nadmiar wody. Woda pozostawiona w podstawce lub częste, obfite po... » ...więcej
Co to jest płodozmian
Fot. stock.xchng® Płodozmianem nazywamy cykliczne zmiany, uprawianych roślin z tych... » ...więcej
Konserwacja mebli ogrodowych.
Sposób konserwacji zależny jest od materiału z jakiego meble są wykonane. Drewniane, l... » ...więcej
Co to jest mikoryza?
Z ogrodu Pani Ewy Fot. Maciek To współżycie dwóch gatunków organizmów - grzybów o... » ...więcej
Jaki grill wybrać do ogrodu?
W zależności od ilości miejsca w ogrodzie, które można przeznaczyć na ustawienie grill... » ...więcejPaprocie w mieszkaniu
Paprocie lubią wilgoć, ale bez przesady. Doniczka nie powinna stać w wodzie. Można do podstawki w... » ...więcejCesarskie drzewko szczęścia
Rozpoczęty przez Funia, sie 17 2010 06:17
Brak odpowiedzi do tego tematu
Napisano 17 sierpień 2010 - 06:17